Високопротеинови бонбони с течен център
Време за приготвяне
15"
Брой порции
14
Трудност
2
Продукти
- ¼ чаша ленено семе;
- ¼ чаша кокосови стърготини;
- 15 ч.л. малиново сладко;
- 20 големи кайсии (накиснати за 30 минути в гореща вода),
- ½ ч.л. канела;
- 1 чаша овесени ядки;
- ½ чаша фъстъчено масло
Начин на приготвяне
Върху хартия поставете 15 лъжичи сладко и сложете във фризера за 2 часа. Пасирайте кайсиите, а след това към тях прибавете и овесините ядки, лененото семе, кокосовите стърготини, фъстъченото масло и канелата. Пасирайте отново. Когато сместа е готова, вземете малко от нея и поставете сладкото в центъра на бонбона. Оваляйте в кокос и хапнете.
Последни рецепти
Рататуй - вкусно като на село
Печено хрупкаво свинско
Ябълков щрудел
Лехон кавали (хрупкаво свинско)
Яйчен пунш