Високопротеинови бонбони с течен център

Високопротеинови бонбони с течен център
Време за приготвяне
15"
Брой порции
14
Трудност
2

Продукти

  • ¼ чаша ленено семе;
  • ¼ чаша кокосови стърготини;
  • 15 ч.л. малиново сладко;
  • 20 големи кайсии (накиснати за 30 минути в гореща вода),
  • ½ ч.л. канела;
  • 1 чаша овесени ядки;
  • ½ чаша фъстъчено масло

Начин на приготвяне

Върху хартия поставете 15 лъжичи сладко и сложете във фризера за 2 часа. Пасирайте кайсиите, а след това към тях прибавете и овесините ядки, лененото семе, кокосовите стърготини, фъстъченото масло и канелата. Пасирайте отново. Когато сместа е готова, вземете малко от нея и поставете сладкото в центъра на бонбона. Оваляйте в кокос и хапнете.