Лехон кавали (хрупкаво свинско)
Време за приготвяне
180"
Брой порции
2
Трудност
5
Продукти
- чесън
- черен пипер
- дафинов лист
- сол
- свинско коремче
Начин на приготвяне
В тенджера слагате вода, загряйте я, а към нея прибавяте чесън, черен пипер, дафинов лист и сол. Разбъркайте. Добавяте свинко коремче и оставяте да кипне. Премахнете пяната, която се е образувала и намалете котлона. Гответе за 1 – 1 ½ часа. След това в тиган загрейте олио и сложете свинкото коремче. Пържете до златист цвят. Поднасяте го с ориз и резенчета домати.
Последни рецепти
Рататуй - вкусно като на село
Печено хрупкаво свинско
Ябълков щрудел
Яйчен пунш
Топящи се бананови бисквити с фъстъчено масло