Топящи се бананови бисквити с фъстъчено масло
Време за приготвяне
40"
Брой порции
12
Трудност
3
Продукти
- 2/3 чаша кокосови стърготини;
- 1 ¼ чаша овесени ядки;
- ¼ чаша смес от сушени плодове и ядки;
- ½ чаша фъстъчено масло;
- 1/3 чаша мед; 1 банан
Начин на приготвяне
Намачкваме банана и към него прибавяме фъстъченото маслко и меда. Разбъркваме добре и към тях добавяме кокосовите стърготини и овесените ядки. Бъркаме, а пред това време включваме фурната на 180 градуса. Към сместа добавяме и сушените плодове и ядки. Правим 12-14 малки топченцаи и ги слагаме във фурната за около 25-30 минути
Последни рецепти
Рататуй - вкусно като на село
Печено хрупкаво свинско
Ябълков щрудел
Лехон кавали (хрупкаво свинско)
Яйчен пунш