Печено хрупкаво свинско

Печено хрупкаво свинско
Време за приготвяне
300"
Брой порции
5
Трудност
8

Продукти

  • свински гърби
  • червен боб
  • китайски микс „пет подправки“
  • китайско оризово вино
  • захар
  • сол
  • сос от стриди
  • бял пипер

Начин на приготвяне

В купа слагате червен боб, китайски микс „пет подправки“, китайско оризово вино, захар, сол, сос от стриди, бял пипер и разбърквате. Вземете свинското и направете леки разрези с нож. Изсипете сместа върху него и я разнесете добре с ръце навякъде по свинското. В стъклена купа сложете останалата смес, а отгоре свинското месо. Приберете за 4 часа в хладилника. Преди да сложете свинското да се пече във фурната го поръсете с морска сол. Печете за 45 минути на 180 градуса.