Печено хрупкаво свинско

Време за приготвяне
300"
Брой порции
5
Трудност
8
Продукти
- свински гърби
- червен боб
- китайски микс „пет подправки“
- китайско оризово вино
- захар
- сол
- сос от стриди
- бял пипер
Начин на приготвяне
В купа слагате червен боб, китайски микс „пет подправки“, китайско оризово вино, захар, сол, сос от стриди, бял пипер и разбърквате. Вземете свинското и направете леки разрези с нож. Изсипете сместа върху него и я разнесете добре с ръце навякъде по свинското. В стъклена купа сложете останалата смес, а отгоре свинското месо. Приберете за 4 часа в хладилника. Преди да сложете свинското да се пече във фурната го поръсете с морска сол. Печете за 45 минути на 180 градуса.
Последни рецепти

Рататуй - вкусно като на село

Ябълков щрудел

Лехон кавали (хрупкаво свинско)

Яйчен пунш

Топящи се бананови бисквити с фъстъчено масло