Ябълков щрудел
Време за приготвяне
40"
Брой порции
3
Трудност
6
Продукти
- Бутер тесто
- белтъци
- зелена ябълка
- кафява захар
- канела
- масло
- жълтък
- пудра захар
Начин на приготвяне
Разделете бутер тестото на 3 части. Сложете го във фурната на 200 градуса за 8-10 минути. Извадете го и го намажете с белтък. Върху него подредете нарязаната зелена ябълка. Поръсете с кафява захар и канела. Сложете малки бучки масло, а отгоре намажете с жълтък. Печете за 10-20 минути на 220 градуса. Когато е готово поръсете с пудра захар.
Последни рецепти
Рататуй - вкусно като на село
Печено хрупкаво свинско
Лехон кавали (хрупкаво свинско)
Яйчен пунш
Топящи се бананови бисквити с фъстъчено масло