Ябълков щрудел

Време за приготвяне
40"
Брой порции
3
Трудност
6
Продукти
- Бутер тесто
- белтъци
- зелена ябълка
- кафява захар
- канела
- масло
- жълтък
- пудра захар
Начин на приготвяне
Разделете бутер тестото на 3 части. Сложете го във фурната на 200 градуса за 8-10 минути. Извадете го и го намажете с белтък. Върху него подредете нарязаната зелена ябълка. Поръсете с кафява захар и канела. Сложете малки бучки масло, а отгоре намажете с жълтък. Печете за 10-20 минути на 220 градуса. Когато е готово поръсете с пудра захар.
Последни рецепти

Рататуй - вкусно като на село

Печено хрупкаво свинско

Лехон кавали (хрупкаво свинско)

Яйчен пунш

Топящи се бананови бисквити с фъстъчено масло