Веган „Цезар“

Веган „Цезар“
Време за приготвяне
15"
Брой порции
1
Трудност
2

Продукти

  • 60 гр марината от каперси;
  • 1 с.л. каперси;
  • ½ ч.л. черен пипер;
  • ¼ ч.л. сол;
  • 2 с.л. дижонска горчица;
  • 140 гр. сурово кашу;
  • 1 скилидка чесън

Начин на приготвяне

Предварително сложете кашуто в гореща вода за 30 минути. След като минат нужните минути, сложете кашуто в пасатора, а към него прибавете марината от каперси, скилидка чесън, дижонската горчица, вода, сол и черен пипер, а след това пасираме. Каперсите ги режим на малки парченца и ги добавяме в пасатора при останалите продукти. Разбъркваме добре и прибавяме от тази смес към салата.