Веган „Цезар“
Време за приготвяне
15"
Брой порции
1
Трудност
2
Продукти
- 60 гр марината от каперси;
- 1 с.л. каперси;
- ½ ч.л. черен пипер;
- ¼ ч.л. сол;
- 2 с.л. дижонска горчица;
- 140 гр. сурово кашу;
- 1 скилидка чесън
Начин на приготвяне
Предварително сложете кашуто в гореща вода за 30 минути. След като минат нужните минути, сложете кашуто в пасатора, а към него прибавете марината от каперси, скилидка чесън, дижонската горчица, вода, сол и черен пипер, а след това пасираме. Каперсите ги режим на малки парченца и ги добавяме в пасатора при останалите продукти. Разбъркваме добре и прибавяме от тази смес към салата.
Последни рецепти
Рататуй - вкусно като на село
Печено хрупкаво свинско
Ябълков щрудел
Лехон кавали (хрупкаво свинско)
Яйчен пунш